Online

Onze blog met artikelen boordevol adviezen.
Voor thuiswerkers en werkgevers.

Online communicatie-etiquette

Online communicatie-etiquette

In de digitale wereld, waar online communicatie de norm is geworden, is het essentieel om respectvol en effectief te communiceren. Of het nu gaat om e-mails, chats, sociale media of andere digitale platforms, het volgen van bepaalde richtlijnen voor online...

Lees meer
Hoe vind je de beste thuiswerk vacatures?

Hoe vind je de beste thuiswerk vacatures?

Thuiswerken is sinds de coronaperiode steeds populairder geworden. Er zijn talloze voordelen aan verbonden: minder reistijd, flexibele werktijden en de mogelijkheid om comfortabel vanuit je eigen thuisomgeving te werken. Stiekem vinden we het allemaal heel fijn om...

Lees meer

Leeswijzers en kennisbanken

Voor thuiswerken, hybride werken en remote first werken is structuur nodig en duidelijke afspraken tussen werkgevers en werkzemers. Klik hieronder wat voor jou van toepassing is.

Thuiswerkweb

De rijksoverheid moedigt thuiswerken en alle vormen van hybride werken aan. Er zijn veel voordelen voor remote-first werken waarbij bijvoorbeeld veel reistijd en reiskosten bespaard blijft.

Veel werknemers geven na de coronapandemie de voorkeur aan hybride werken. Dit platform geeft een inzicht in adviezen en praktische tips voor alle partijen om hybride werken optimaal in te kunnen zetten en te faciliteren.

Professionals aan het woord