Over ons

Onze missie

Thuiswerkweb helpt mensen en bedrijven om thuiswerken, hybride werken en remote-first werken zo efficient mogelijk te realiseren waarbij de belangen van zowel werknemer als werkgever centraal staan.

Over ons

De website thuiswerkweb.nl is onderdeel van Businesspraat.nl, een business- en informatieplatform voor zakelijk Nederland dat sinds 2019 bestaat.

Thuiswerkweb.nl is gespecialiseerd in het bieden van adviezen en informatie omtrent thuiswerken. Wij bieden handvatten voor zowel werkgevers, werknemers en andere belanghebbenden om thuiswerken en hybride werken op een goede manier in te richten. Hierbij is het belangrijk dat alle partijen aan boord zijn met de ‘nieuwe’ manier van werken.

Wij geven praktische tips op het gebied van psychologie, sociologie en recht inzake het thuiswerkbeleid. Aan de hand van onze informatieve artikelen kunnen organisaties zelf hun eigen protocollen en handleidingen opstellen om werknemers op afstand te laten werken. Hierbij rekening houdend met het beleid van de betreffende organisatie. Dat moet naar ons inziens niet lijden onder het nieuwe remote-first werken.

Als lezer mag je van ons verwachten dat we enthousiast maar ook kritisch zijn in onze artikelen. Wij kiezen geen partij in eventuele conflicten maar leveren louter feitelijke informatie rondom dit onderwerp.

Wij zijn ontzettend trots op dit nieuwe platform en kijken uit naar je reactie op de komende artikelen.

Thuiswerkweb is ook ingericht op reacties van lezers. Stel je vragen gerust door een mail naar ons te sturen.

Thuiswerkweb

De rijksoverheid moedigt thuiswerken en alle vormen van hybride werken aan. Er zijn veel voordelen voor remote-first werken waarbij bijvoorbeeld veel reistijd en reiskosten bespaard blijft.

Veel werknemers geven na de coronapandemie de voorkeur aan hybride werken. Dit platform geeft een inzicht in adviezen en praktische tips voor alle partijen om hybride werken optimaal in te kunnen zetten en te faciliteren.

Professionals aan het woord